En liten pause <3


Beklager for mitt lille fravær her. Det lille nurket inni meg er en liten pøbel, så jeg ligger på Ullevål igjen! Her blir jeg værende til han er ute, så neste gang vi snakkes her har han ankommet verden 🖤 Inntil det skal jeg bruke god tid på å slappe av og nyte. Tusen takk til alle fine meldinger jeg har fått av dere. Det går bra med oss alle! Jeg lover å oppdatere ordentlig når ting er på plass igjen!

Liker

Kommentarer

AZ DESIGN

Samarbeid

I SAMARBEID MED AZDESIGN.NO


Et av mine kriterier når jeg skal ut på en restaurant og spise er at det er fint interiør. Det er jo det som trekker oppmerksomheten min, og det er ganske trist å tenke på at jeg sikkert har gått glipp av sååå mye digg mat her i oslo og rundt om i verden bare fordi det har sett så "shady" ut. Oslo er jo kanskje en av de største byene der ting kan se ganske så "shady" ut. Jeg ender alltid på de samme stedene for å spise fordi jeg faktisk ikke tørr å spise noe andre steder. Kjedelig som jeg er.. Iaf her i nærheten av jeg bor. Det er ganske mye "shady" her fåsisånn. Nå bor jeg jo ganske nærme grønland og tøyen, så det er kanskje ikke så rart i. Men er dere ikke enige? Hvis det ser fint ut, så vil man jo inn og spise? Og lol, som den bloggeren jeg er; så er det alltid gøy å kunne ta fine bilder av maten også;) Fælt å si, men sånn er det! Men... Det er jo også flere ganger jeg har vært på et sted og spist som har sett skikkelig fancy ut, også har maten vært helt forferdelig. Så ja.. Eller så er det fort helt stive priser bare på grunn av lokalet, og det er jo ikke så gøy. Å bli ranet bare for at man skal spise et sted er ikke så gøy det heller, nei. Når man finner den perfekte mellomløsningen - da(!) har man lykkes da. Haha.

AZ Design selger en helt enorm mengde med fine restaturantmøbler, som for eksempel bord og sofaer. skulle ønske alle kunne handlet herfra. Da hadde jo alt sett så mye mer rent og pent ut med en gang. Haha, neida! Det skal liksom ikke så mye til før alt blir finere. Man vil jo føle at det er rent og pent der man spiser. Hvertfall jeg!

Liker

Kommentarer

Details for him

Samarbeid


Se så mye fint som dukket ned i postkassen våres for en liten stund siden. Nå har denne lille gutten vår en hel haug med fine smokker, sutteklut, enda flere fine smokkelenker og bamse. Dette står fint plassert på kommoden hans på det lille "stellerommet", og det blir så koselig å ta det i bruk. Den hvite esken til smokken er allerede pakket ned i fødebagen sammen med noen smokker, tror den vil komme godt med på sykehuset, hvertfall for et rotehue som meg. Haha!

By Happy Me er en nettside som selger masse forskjellige fine gavepakninger, de har også smokker der du kan velge helt selv hva som skal være motivet! Navn, noe annen tekst eller som oss: en liten bamse! Navnelapper og bestikk med navn er også bare noen få ting av alt de har på hjemmesiden deres. Virkelig til å anbefales, hvertfall hvis du skal kjøpe gaver til den lille. <3

Liker

Kommentarer