Clean home

Samarbeid, Line tipser

I SAMARBEID MED FRESKA


Hva er vel bedre å våkne til et nyvasket og rent hjem? Jeg elsker å ha det ryddig og pent hjemme, og til tider må jeg bite tenna sammen og tenke at det er ikke alltid man har både mulighet og tid til å ha det 100% fresht. Jeg harv blitt så kontrollfreak at det er helt krise, haha. Hvertfall (!) nå med lille Noah i hus som trenger masse kjærlighet og oppmerksomhet. Da blir det fort en del sofatid istedenfor det å prioritere vask og rydding. Det blir tungt å ha han i bæresjal hver gang man skal gjøre rent og for å si det sånn, haha.


Vil bare gi dere et supert tips hvis noen er i samme situasjon som oss! Freska er et renholdsfirma som kommer hjem til dere når enn det trengs og vasker for dere. Hun vi har hatt her har vært super flink - og jeg gleder meg allerede til neste gang vi skal få besøk av de. Hun vi hadde var helt sinnsykt flink med alle kriker og kroker. Virkelig til å anbefales! Det er null binding og du velger helt selv hva som skal vaskes og ikke vaskes. Hun vasket alt i hele leiligheten våres, tror ikke det var et lite sted som ikke hadde blitt fikset på, noe som føltes veldig luksuriøst. Du får også beregnet prisen på hjemmesiden deres, de har veldig rimelige priser for de forskjellige rengjøringene de har, så verdt å ta en titt!

Klikk for å bestille rengjøring 

Liker

Kommentarer

En typisk søndag

Hverdag


Idag har jeg bestemt meg for å ikke røre meg utenfor verken hus eller seng, haha. Idag vil jeg ha en typisk søndag! Det har blitt minimalt med søvn inatt fordi Noah er i sitt første utviklingstrinn: noe som betyr at han våkner hver time for å spise bittelitt, i tillegg til at han trenger ekstremt mye nærhet. Stakkars liten <3 Det verste er vel at jeg faktisk ikke helt skjønner hva han vil, og jeg tror ikke han skjønner det helt selv heller? Kanskje jeg må ta meg en gåtur med han i vogna så han får sovet et par timer. Vi får se! Til den tid skal jeg bare lade batteriene og slappe av.

Hvordan ser din søndag ut?

Liker

Kommentarer

Fredagen

Hverdag


08.30: Klare for å gå ut døren for å møte @mariasagvik til et frokost event med Rosa sløyfe kampanjen og Lindex. (for en gangs skyld var vi tidsnok ut av døren, første gang siden fødsel, haha..)09.30: På frokosten med Lindex. Storkoste meg med både kjente og ukjente fjes. Og for en herlig frokost - nam! Den nye kolleksjonen til lindex i samarbeid med rosa sløyfe er jo bare helt fantastisk også, så fin!11.00: Jeg og Maria satt oss på Eger og bestilte hver vår smoothie bowl. Her satt vi en liten stund og bare snakket og koste oss. Godt å sitte inne og kose seg når været høljet ned utenfor.14.00: Jeg møtte Eirin på espressohouse og tok en etterlenget iskaffe med hun. Her ble vi sittende i over en time og snakke. Sosial igår, si.Hadde på meg denim-dressen min fra Nakd - som jeg har lenger etter å bruke denne!21.00: Litt sofakos mens Noah sovnet i fanget mitt. Han sovner alltid rundt 21 hver kveld, noe som er ganske digg!21.30: På tide med litt kjærestekos med kake og Ex on the beach! Denne kaken skulle de helt idyllisk og god ut, men ser vel mer ut som oppkast, haha. Men GOOOD! Det var den. Skal poste oppskrift ;)


God helg <3

Liker

Kommentarer