Trodde aldri jeg skulle si dette...

Antrekk


Skjønner meg ikke helt på været om dagen. Dette antrekket har virkelig matchet været i det siste iaf: grått på grått. Etter så lang tid med masse regn har det nå kommet kjempe masse snø og det er jo blitt iskaldt ute?? Haha. Allikevel føles det ganske deilig å ha det litt lysere ute. Solen er hjertelig velkommen istedenfor det regnet, koste hva det koste vil. Får bare kle på oss litt bedre! Trodde jeg aldri skulle si at jeg likte snøen, men her er vi da. Haha.

Håper dere får en fin helg <3 Jeg skal nyte min med masse kakao, god mat og en recap av julekalendere før det snart er Desember. Er det lov å si at jeg gleder meg litt? HIhi.

Liker

Kommentarer

Sunn "frokostpudding"

Mat


Dette er en oppskrift jeg har sett florere rundt på internett om dagen, men som jeg ikke har fått testet helt fordi det har gått i glemmeboken. Da ei jeg følger på instagram la ut noe ala dette på storyen hennes så måtte jeg bare teste. Dette er typ en sjokoladepudding, som jeg vil kalle det, da det smaker veldig likt, men en mye sunnere versjon. En frokostversjon av typisk sjokoladepudding! Nemlig chiapudding tilsatt kakao. Dette var super godt som en enkel frokost. Jeg har jo blitt så glad i alt med chiafrø så chiapudding er en god favoritt til frokosten. Anbefales å testes hvis du vil ha en deilig og lett frokost, eller en sunn dessert som du kan skryte over etter middagen!


Sunn "frokost/sjokoladepudding" for 1 pers:

2 dl melk
2 ss chiafrø ca (jeg tar både melk og chiafrø på slump)
1 ss bakekakao
Valgfri topping hvis du vil ha topping, men banan og peanøttsmør er godt!

Bland dette sammen og sett i kjøleskap over natten. Når du står opp dagen etter er det bare å putte på valgfri topping og woila - så har du en sjukt fancy og god frokost. Eller lunsj. Eller dessert. Eller snacks - kall det hva du vil.


MMmm! Skal du teste?

Liker

Kommentarer

Noah: 4 mnd gammel


Tenk a! Det har allerede gått 4 måneder siden han kom til verden. Det føles ut som en evighet, men samtidig føles det ut som om det var igår. Det føles jo ut som han alltid har vært her og jeg kan egentlig ikke forestille meg hvordan det var uten han? Med lite søvn, mer planlegging og litt breakdowns her og der så er det uansett verdt det med all kjærligheten man får oppleve i den lille gutten som vi har skapt <3


Utvikling: Vi har faktisk ikke vært og veid han siden forrige gang fordi jeg ikke har turt å gå på den nye helsestasjonen her vi bor, haha. Shame on me. Apropos det så skal jeg ringe de rett etter dette innlegget her for å bestille en time. Men nå er han vel rundt 7kg tenker jeg og runder vel en god del over 65 cm nå. Han vokser så fort, jeg blir gaal! Haha, hvorfor går det så fort. Vil at han skal være lille babyen min hele tiden <3

Nå har han begynt å gripe tak i ting og synes leker er kjempe gøy. I tillegg så har han begynt å le og han er super kilen, hahaha. Dette utnyttes veldig på stellebord fåsisånn;) hehe! Han har blitt mye mer oppmerksom, vil alltid sitte og sitter nesten av seg selv. Han nekter å ligge inntil og kose fordi han er så opptatt av alt rundt seg og skal få med seg alt. Å sitte i kneet er favorittplassen akkurat nå. <3 Jeg har også latt han få smake så smått(!!!) på banan og avokado og det er noe han virkelig elsker. Har vært veldig forsiktig siden man skal jo vente til de er minst 4mnd.

Han har også startet med å "pludre" som babyer gjør og vi har alltid lange samtaler på kvelden før han legger seg. Er så koselig <3 Han er mye mer våken også. Jeg har merket SÅ mye forskjell på denne måneden. Nå har han liksom blitt skikkelig baby. Jeg ser personligheten hans begynner å komme frem og herregud for en snill og morsom fyr! Vi har gjort en god jobb;)

Søvn: Vi har begynt å få en rutine hver kveld rundt 19-20 at jeg bader han og så gir jeg han mat før han legger seg. Vi har prøvd så smått å la han sovne i sengen sin, men har lagt det litt vekk da han ikke liker det så godt. Han har da sovnet i armene våres eller i vogna si før vi har latt han ligge i sengen sin eller våres. På en god dag, eller de fleste dager sover som oftest fra rundt 21-05. Deretter får han litt mat også kan han sove til alt fra 7 eller som noen dager har han sovet til 11. Da har han fått mat kanskje 2 ganger i løpet av natten. Som oftest vil han bare ha smokken. Han tar som oftest alltid en powernap på formiddagen som kan vare opptil 4 timer. I det siste har det desverre ikke vært slik, nå vil han bare sove hvis vi gynger han i vognen, og han vil spise hver time på natten. Heldigvis bare en periode det vil være slik!


Ellers: Tror kanskje jeg nevnte alt under punktet utvikling jeg nå, haha. Alt er fint med lille gull og jeg blir bare mer og mer stolt hver dag. Han er så søøøøøøøøøøøt. Hahaha. Selv de dagene det er slitsomt så venter jeg alltid på at han skal våkne igjen når han først har sovnet, haha. Vi er så heldig som har en så enkel og blid unge <3

Hvordan jeg føler meg som mamma: En liten negativ ting er at etter jeg satt inn spiralen så har jeg merket de siste ukene at jeg begynner å legge mer og mer på meg igjen. Jeg gjorde jo dette med de andre prevensjonsmidlene jeg gikk på også, og jeg så ikke ut som meg selv i det hele tatt. Er som om hele ansiktet og øverste del av magen min hovner helt opp. Er så ufresht! Har heller ikke noe matlyst for tiden utenom at jeg har lyst på masse sjokolade. Ikke greit. Vet da søren hva jeg skal gjøre, er så redd for at jeg blir lignende som sist: da jeg la på meg over 10 kg pga p pillene. Prøver å spise sunt, men til ingen nytte, blir bare mer og mer hoven. Hahaha. What to do??

Liker

Kommentarer