Must have i stellebaggen!


En av de tingene jeg stresset mest med under graviditeten var alt vi skulle kjøpe inn til den nye lille. Jeg stresset så med å kjøpe inn oljer, kremer, pudder og gudene vet hva jeg stresset med at jeg MÅTTE ha før han kom til verden. Jeg trodde jo at butikkene stengte den dagen han ble født og at alt måtte være klart til da. Lite visste jeg... Jeg innser jo nå hvor sykt mye jeg stresset over ting? Hahaha. Jeg tror at så lenge vi hadde hatt klart en vogn bare så hadde vi uansett klart oss. For det er virkelig ikke så stress. Alt kommer liksom litt etterhvert. Og det er ikke vits å ha hundre forskjellige kremer - for det blir brukt mindre enn man tror. Alle babyer er jo såklart forskjellige, vi har vært heldige med han her. Men sånn generelt sett så trenger man ikke så mye..


Jeg tenker at så lenge man har noen basisprodukter så funker det fjell! Jeg fikk med disse i en goodiebag for en stund siden og har fått testet de ut litt så smått - og jeg er veldig, veldig fornøyd. Jeg bruker heller litt ekstra på å kjøpe disse produktene fra apoteket enn å kjøpe de fra butikken(selv om de funker fint de også). Det som er så bra med disse produktene er at de ikke har noe parfyme og de er godt egnet på barn. A-derma er jo generelt et veldig godt og fint merke til både voksne og barn. Hvorfor kjøpe masse fancy greier når du bare kan bruke baby ting selv? Hahaha, har allerede brukt disse kremene på meg her og der og det har funket nesten bedre, hvis ikke bedre, enn andre fancy greier.


Repairing stick
Perfekt til å smøre på tørr hud der det trengs. Kjekt for barn i barnehagen som for eksempel blir sår og tørr i ansiktet, så slipper man den tykke og kremete kremen. Denne sticken er perfekt til det!


Nappy change cream
En salve som er super god å bruke på såre rumper og generelt ellers der de små er såre! Jeg testet ut denne senest igår og det er forbedringer etter bare èn gang!


Repairing cream
Denne hindrer kløe, den er helende og fuktighetsgivende. Perfekt til å bruke på veldig tørre steder, der det er skade og atopisk eksem for eksempel.

Liker

Kommentarer

Hegekristin
Hegekristin,
Aderma er fantastisk 🌟
nouw.com/hegekristin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Følg meg på instagram @liinecl

Instagram liineclInstagram liineclInstagram liineclInstagram liineclInstagram liinecl