Noah: 3 mnd gammel

NOAH


Herregud, se på lillestore nurket våres <3 Han vokser sååå fort og for hver dag er det en ny ting. Selv med lite søvn, mye bleier og mye tårer her og der så ville jeg ikke vært foruten. For hver dag blir jeg bare mer og mer glad i han lille her.
<3


Utvikling: Nå har vi vært på 3 mnd kontroll der vi fikk vite at Noah har blitt 60 cm lang, altså vokst 12 cm siden han ble født i juli! I tillegg så veide han 5,7 da vi veide han på tirsdag. Han får masse skryt av både helsesøster og lege for at han ligger så mye lenger foran enn hva han egentlig skal siden han er så sterk i både nakke og resten av kroppen for å være så liten - i tillegg til at han er født en måned for tidlig. Han har begynt å snakke mye mer og hermer etter hva vi sier så det høres ut som at han ligger og sier "hallo"(a hele tiden. Legger jeg han i vognen kan jeg fort høre "a-goo" når han har våknet og vil opp igjen. Haha! Har også fått han til å si "Nooo-aaah" et par ganger nå, haha. godeste.

Søvn: Etter vi flyttet har han sovet helt ekstremt godt! Nå har jeg begynt med en mer rutine hver kveld som består av bading, mat og så at han får sovne hos meg eller at jeg legger han i sengen sin til han sovner. Da har han sovnet rundt 20 tiden og sovet til 01 før han har våknet til og vil ha smokk eller litt påfyll av puppen før han har sovnet igjen og vil ha mat ved 4 tiden. Så har vi sovet til rundt 8-9. GUD! så digg det er. Merker også veldig godt på dagen når han har fått nok og er trøtt at han sier godt ifra at han vil ned i vognen og sove eller ligge alene. Han elsker å ligge alene i vognen sin og bare snakke eller slappe av. Så har han som oftest sovet i alt fra 1-4 timer om gangen hele dagen(og natten forsåvidt).


Ellers: Mageknipen har heldigvis blitt myyye bedre! Kan ha noe med at han har blitt eldre også. Endelig. Altså jeg blir bare mer og mer stolt over han. Han er en så snill og god unge. Og han er så flink til å si ifra når ting er for nok. På tirsdag var vi og tok vaksine og han gråt såvidt, han roet seg med en gang jeg klemte han. Ellers gråter han aldri da heller, han bare ynker seg og sier ifra om at han er sulten eller trøtt! Og det at han ligger i vognen sin alene og koser seg eller snakker er så godt å vite - at han ikke er SÅ avhengig av å være på noen, men at han trives i eget selskap(selv om han som oftest alltid sitter med en av oss da, blir jo aldri lei av å kose med han hihi).

Hvordan jeg føler meg som mamma: Jeg blir bare mer og mer glad i dette lille mennesket her. Er fortsatt uvirkelig at jeg har lagd det mennesket? At det var han vi så hjertet på i uke 7 på ultralyden.. Og det var han som sparket meg innvendig? Herregud, helt sjuuukt. Haha! Jeg har enda ikke klart å legge amming på hylla helt, så nå ammer vi mest om natten når han trenger litt kos. Det tar som oftest bare 10 min så har han sovnet igjen;) Haha. Det at vi har flyttet har gjort meg både mindre stresset og mer glad og endelig føler jeg at jeg begynner å få tilbake den gnisten igjen. <3

Liker

Kommentarer

lindatetlimo
lindatetlimo,
For en fin og søt gutt <3
nouw.com/lindatetlimo
Hegekristin
Hegekristin,
Så skjønn💖
nouw.com/hegekristin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Følg meg på instagram @liinecl

Instagram liineclInstagram liineclInstagram liineclInstagram liineclInstagram liinecl