Soverommet våres

Interiør

I samarbeid med lampan.no


Det er så deilig å føle på det at soverommet våres endelig begynner å ta skikkelig form. Vi har jo tross alt bodd her i to måneder da så det er vel kanskje på tide at det begynner å ordne seg, haha, men ting tar tid med en liten i hus. Ting prioriteres bort og plutselig har det gått enda en måned, haha. Etterhvert nå kommer vi jo til å flytte sengen til Noah inn på soverommet hans igjen når vi skal lære han å sove på sitt eget rom. Tror ikke det drøyer særlig lenge til heller da han for tiden sover fra rundt 21-06 uten mat. Da blir det godt å få investert i to nye og fine nattbord og noen nye lamper som passer godt inn. Føler liksom at det er noe som mangler på soverommet våres?

Når den tid kommer skal jeg ta fatt i å handle på lampan.no. Med en gang jeg fikk muligheten til å samarbeide med de var jeg skikkelig gira, nettopp fordi de har så sykt mange fine lamper til både tak, nattbord, stue, ja, til egentlig det meste. I tillegg pleier jo lamper å koste en formue, men ikke hos disse. Her kan du få en super fin lampe av god kvalitet til en fin pris. Assa, se for deg dette soverommet med to super fine nattbord på hver side og en fancy lampe på hvert bord. Kanskje til og med en stålampe i det andre hjørnet? Hmm. Mulighetene er store - og jeg kjenner at jeg gleder meg til å innrede det slik;) Men først: skal vi nyte av å ha bebisen vår i nærheten av oss. Tiden går jo så fort så plutselig er han så stor at han flytter hjemmefra. Haha, neida.....joda....

Liker

Kommentarer

carolinececilia
carolinececilia,
Så utrolig fint soverom 😊 Kjenner meg igjen i at ting tar lang tid, men jeg har ikke barn en gang. Bodd i en leilighet i snart to måneder men fortsatt ikke kommet meg helt i orden.
nouw.com/carolinececilia
bellatalksbeauty
bellatalksbeauty,
Så utrolig koselig 😊
nouw.com/bellatalksbeauty
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Følg meg på instagram @liinecl

Instagram liineclInstagram liineclInstagram liineclInstagram liineclInstagram liinecl