Svindlet, stjelt og anmeldt.....

Hverdag


Gud. For en dag. For en fuckings dag. Sjekket postkassen igår og fant ut at vi skulle være på ullevål med Noah idag kl 10.35. Gjett hvem som nesten forsov seg fordi Noah ikke ville våkne? Hahah. Han sov seriøst lenger enn meg... På bare typ 30 min fikk vi fikset oss, matet og kommet oss avgårde til bussen.

Vi drar videre og sliter med å finne et sted å spise, noe som er typisk oss. Jeg skal til å betale, men det går ikke gjennom så jeg sjekker kontoen min. Finner fort ut at kortet mitt har blitt stjelt og noen har kost seg med å bruke over 3000 kr fra kontoen min :)))))))) De har seriøst brukt over 600 kr på en kebabsjappe, over 600 kr på Narvesen, sikkert på snus?? Og over 600 kr på urban - og lista er laaaaang. Lurer på hvor mye man kan bruke på bare en time ass, tydeligvis er det mye. Jeg har fått stengt kortet, kontaktet forsikring og imorgen blir det politianmeldt. Heldigvis er det jo kameraer på senteret så krysser fingrene for at det blir ordnet opp i. <3 Så folkens, vær smart å velge slik at de ikke kan betale noe uten å skrive inn kode. Det skal jeg hvertfall gjøre på det nye kortet mitt.


Men... Lol, mens vi da sitter å spiser kommer hun ene dama bort til oss og sier at "vi ikke har bestilt de søtpotetene". Så hun blir jo kjempe sint på oss og sier at vi kan få det og går. Jaja, de smakte desverre ikke noe godt uansett.. Haha, aldri vært borti en så teit lunsj før. Hvor mye dritt kan skje på bare en time? Haha.

Gud, jeg blir helt kvalm av denne dagen ass. Helt siden igår har og en dude på instagram tatt bilder av meg og lagt ut kjempe masse om meg, skrevet masse til meg og har nektet å fjerne bildene av meg "fordi han er en fan" og bruker meg som bakgrunnsbilde på mobil osv.. HALLOOO. Jeg blir gæææren, hahahaha. Er det ikke det ene så er det det andre.


Jaja. Nå har jeg tatt meg en digg dusj, spist god kveldsmat, Noah har sovnet for kvelden og jeg skal straks legge meg jeg og. Må roe ned nervene nå ass. Skal se en episode av parterapi på senga og nyyyte. Ha en fin kveld <3333

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Det skumle er jo det nye systemet di har hvor du bare kan sette kortet oppå den dingsen du trekker kortet i uten å bruke koden. Da kan hvem som helst stikke av med bankkortet og bruke vår penger.
nouw.com/frulea
Szemlerinterior
Szemlerinterior,
omg så söt bebis🥰
nouw.com/szemlerinterior
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Følg meg på instagram @liinecl

Instagram liineclInstagram liineclInstagram liineclInstagram liineclInstagram liinecl