Twistshake baby!

Samarbeid

I SAMARBEID MED TWISTSHAKE


Jeg husker da jeg ble gravid og tittet rundt på instagram på andre jenter som var gravide. Twistshake var et merke som gikk igjen på typ alle profilene jeg var innom og jeg bestemte meg for at var det èt merke jeg skulle teste ut da jeg fikk barn så var det twistshake. Haha, no kidding. Nå er det det merket jeg sverger mest til for både meg og for Noah. De har alt man trenger - og det er så godt å ha alt samlet på et sted! Alt fra flasker til skjeer til termos til ja - alt mulig! Nå er jo snart Noah fire måneder, noe som betyr at han snart kan få lov til å smake på mat. Jeg grugleder meg skikkelig. Gleder meg til at han skal få smake på maten jeg lager - og kanskje det gir meg et ekstra boost i å spise enda mer sunt. Disse skjeene kommer til å bli flittig brukt da han begynner å spise mat.

Noah får jo for det meste bare erstatning, derfor er også denne boksen kjekk å ha! Så har man alt på et sted. Digger at den rommer flere poser med erstatning så slipper man å fylle på hele tiden. Me like!

Med koden "liinecl51" får du faktisk 51(!!!!!!)% rabatt på alt hos Twistshake! Kjør!

Liker

Kommentarer

sunnivafjugstad
sunnivafjugstad,
Linnhege
Linnhege,
Hei. Fine bilder av dere 💕 Vet du om en må betale moms når en bestiller fra twistshake? Ser de sendes fra Sverige, men prisene står på norsk... Så ble litt usikker 🙃
nouw.com/linnhege
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Følg meg på instagram @liinecl

Instagram liineclInstagram liineclInstagram liineclInstagram liineclInstagram liinecl